Autobus

Gratis opleiding.

Als je een uitkeringen hebt: zoals bijstand, , krijg je het loon doorbetaald door een verzekeringsmaatschapij of zit je in Spoor 2 dit valt onder de wet verbetering poortwachter, of dreigend onstslag, is het soms mogelijk de opleiding vergoed te krijgen. Bel voor meer info, of klik rechts boven op de blauwe knop  Contact, vul hier uw gegevens in, wij nemen dan ZSM contact met u op. Dit gesprek valt volledig onder de privacy wetgeving.

Bij deze een korte uitleg over de autobus opleiding

Kies zelf jou pakket.

Bereken de kosten hiernaast.

 

Aanvang niveau

U dient in het bezit te zijn van uw autorijbewijs. en minimaal LBO denk niveau.

Lessen

De tijd welke wordt besteed voor de opleiding. De lessen duren 50 minuten. Deze lessen starten vanuit de rijschool.

Praktijkexamen

Het rijexamen met examinator inclusief het gebruik van de autobus. Dit examen vindt plaats vanuit de rijschool. Het examen word afgenomen door het CBR. www.cbr.nl

Theorie basis opleiding in 1 week.

Deze opleiding is verplicht op het moment dat je op rijexamen wilt gaan voor de autobus. Deze opleiding bestaat uit 56 uren theorie les voor de vakken Verkeer, Autotechniek en Administratie. Aanlsuitend hieraan krijg je 2 theorie examens. Voor informatie over het examen klik dan op deze link. filmpje

DATA THEORIE CURSUS

DATA THEORIE CURSUS

Cursus Verkeer + Techniek

Mail ons info@leocremers.nl of vul het contact formulier in

De cursussen vinden plaats op onderstaand adres.

 

Eurode park 1-13 6416KB Kerkrade

 

Als u bij de hoofdingang binnen komt loopt u rechtdoor de lift in. u stapt op de eerste verdieping uit de lift en loopt rechtsaf naar het eind van de gang, het op één na laatste kantoor aan de linker kant moet u zijn

Verder dien je voor deze opleiding het volgende mee te nemen:

Theorie leerboek ( indien dit nog niet in het bezit is, krijg je dit op de eerste cursus dag ). Een lunch voor tussen de middag. Rijbewijs.

 

Op de dag van het theorie examen dien je het volgende mee te nemen:

 

1  Geldig identiteitsbewijs.

2 Oproep brief voor het examen, deze krijg je apart toegestuurd.

 

Let op!! Wanneer je 1 van deze bescheiden niet bij je hebt, zal het examen niet doorgaan!

 

Wij wensen je veel succes toe bij het behalen van de examens.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Verkeersschool Leo Cremers.

 

Heb je nog vragen mail info@leocremers.nl of vul het contact formulier in.

 

 

 


Praktijk autobusopleiding

Na het behalen van de Theorie basis opleiding kun je beginnen met de praktijk opleiding. Bij deze basis opleiding krijg je 35 rijlessen en aansluitend examen. Deze opleiding word als Spoedopleiding gepland de lessen worden 2 weken voorafgaande aan het rijexamen gepland. Hiervoor word geen extra toeslag berekend. Als je geslaagd bent voor dit rijbewijs dan mag je met autobussen rijden echter niet beroepsmatig. Wil je dit wel, dan moet je ook de beroepsmodule halen ( code 95 )

Beroepsmodule ( code 95 )

Deze opleidig moet behaald worden, als je beroepsmatig ( tegen betaling ) wil gaan rijden. Deze opleiding bestaat uit een prakijk trainingsdag  manoeuvreren en een parktijk trainingsdag Laden en lossen, deze worden afgsloten met een examen. tevens krijg je een apart theorie examen in de vorm van een verhaal ( casestudy ).

Herexamen garantie pakket.

Als optie kun je op de volledige opleiding herexamen garantie inkopen. Zodra je dit erbij koopt betalen wij voor elk vak waarvoor je zou zakken 1 keer het herexamen met bijbehorende lessen uiteraard wel onder de voorwaarde dat je een goede inzet toont en je aan afspraken houd. Hiervoor word een extra toeslag berekend.

Baanbemiddeling

Als je hiervan gebruik wilt maken, dan zal een toekomstige werkgever een baanbemiddeling op papier aanbieden voor het starten van je opleiding. Wij bemiddelen bij deze.

Gratis opleiding

In sommige situaties is het mogelijk de opleiding vergoed te krijgen. Als je hier meer informatie over wilt krijgen. schrijf je dan in voor een gratis intake gesprek.

Extra benodigdheden.

Buiten de opleiding om moet je rekening houden dat je nog een aantal producten moet kopen. zoals 1  eigen verklaring, 1 keer een Arbo arts keuring, 1 keer afgifte van een rijbewijs, 1 keer een verklaring omtrent gedrag, pasfoto's en uiteindelijk als je klaar bent met je opleiding een digitale chauffeurskaart. Deze module kun je bij je opleiding erbij kopen wij zullen u bij het verzorgen van deze bescheiden begeleiden en deze met u verrekenen.

Termijn betaling

Je kunt je opleiding in 3 termijnen betalen hiervoor worden wel extra kosten berekend. Je betaald in deze altijd vooruit. Over de betalings termijnen maak je afspraken met onze administratie.

Je voorkeur en verhinder dat kun je bij inschrijving invullen in het vakje opmerkingen.

info@leocremers.nl  of vul het contact formulier in.

Code 95

Code 95 nascholing

1 weekse opleiding Start 17-12

Opl. 1 week
€ 649.-
Vrachtwagen

Vrachtwagen opleiding

Kans op baanbemiddeling Start Nu!

opleiding voor taxichauffeur

Taxichauffeur

Kans op baanbemiddeling Start Nu!

vanaf
€ 795.-
Bus

Buschauffeur

Kans op baanbemiddeling Start Nu!