Taxi chauffeur

Gratis opleiding.

Als je een uitkering hebt: zoals bijstand, ziektewet, krijg je het loon doorbetaald door een verzekeringsmaatschapij of zit je in Spoor 2 dit valt onder de wet verbetering poortwachter, of dreigend onstslag, is het vaak mogelijk de opleiding vergoed te krijgen. Bel voor meer info, of klik rechts boven op de blauwe knop  Contact, vul hier uw gegevens in, wij nemen dan ZSM contact met u op. Dit gesprek valt volledig onder de privacy wetgeving.

Theorie cursus data Februari

26-03  van 8 tot 16 uur

27-03  van 10.00 tot 18 uur

Theorie cursus April

23-05  van 8 tot 16 uur

30-05  van 8 tot 16 uur

                                                                  

Korte uitleg over de taxi opleiding.

Voor taxi chauffeur te kunnen worden moet je een opleiding volgen en examens voor theorie en praktijk afleggen. zodra je hiervoor geslaagd bent, ga je naar een Arbo arts en vraag je een verklaring omtrend gedrag aan. Hierna als beide goed bevonden zijn kun je de taxipas aanvragen bij de KIWA.

Kies zelf jou pakket.

Bereken de kosten hiernaast.

4 taxi lessen incl. Theorie Opl. en examens.  Ik rij veel auto.

6 taxi lessen incl. Theorie Opl. en examens.  Ik rij 1 keer per week.

8  taxi lessen incl. Theorie Opl. en examens. Ik rij  1 keer per maand.

Als je langere tijd niet meer hebt gereden, schrijf je hiernaast in voor een gratis intake gesprek.

Lessen

De tijd welke wordt besteed voor de opleiding. De lessen duren 50 minuten. Deze lessen starten vanuit de rijschool.

Praktijkexamen

Het rijexamen met examinator inclusief het gebruik van het taxi voertuig. Dit examen vindt plaats vanuit Maastricht en Eijgelshoven. Het examen word afgenomen door het CBR. www.cbr.nl

Theorie opleiding in 2 dagen.

Deze opleiding is verplicht op het moment dat je de taxipas wilt aanvragen bij de KIWA. je krijgt 2 dagen les. het theorie examen volgt dan in de weken erna.

Herexamen garantie pakket.

Als optie kun je op de volledige opleiding herexamen garantie inkopen. Zodra je dit erbij koopt betalen wij voor elk vak wat je zou zakken 1 keer het herexamen met bijbehorende lessen uiteraard wel onder de voorwaarde dat je een goede inzet toont en je aan afspraken houd. Hiervoor word een extra toeslag berekend.

Baangarantie

Als je hiervan gebruik wilt maken, dan zal een toekomstige werkgever een baangarantie op papier aanbieden voor het starten van je opleiding.

Gratis opleiding

In sommige situaties is het mogelijk de opleiding vergoed te krijgen. Als je hier meer informatie over wilt krijgen. schrijf je dan in voor een gratis intake gesprek.

Extra benodigdheden.

Buiten de opleiding om moet je rekening houden dat je nog een aantal producten moet kopen. zoals: 1 keer een Arbo arts keuring, 1 keer een verklaring omtrent gedrag, pasfoto's en uiteindelijk als je klaar bent met je opleiding een digitale chauffeurskaart. Deze module kun je bij je opleiding erbij kopen wij zullen u bij het verzorgen van deze bescheiden begeleiden en deze met u verrekenen.

Verklaring omtrent gedrag.

De overheid heeft bepaald dat een taxi chauffeur in het bezit moet zijn van een verklaring omtrent gedrag, Als je twijfels hebt hier omtrent of je hiervoor in aanmerking kunt komen, kun je het beste even contact opnemen met ons kantoor.

Arbo arts keuring.

De overheid heeft ook in deze bepaald dat een taxi chauffeur gezond genoeg moet zijn voor zijn beroep te mogen uitoefenen. In het kort komt het erop neer dat als je auto mag rijden dat je dan ook als taxi chauffeur goed gekeurd bent. Als je twijfels hebt hier omtent of je hiervoor in aanmerking kunt komen, kun je het beste even contact opnemen met ons kantoor.

Termijn betaling

Je kunt je opleiding in 3 termijnen betalen hiervoor worden wel extra kosten berekend. Je betaald  deze altijd vooruit. Over de betalings termijnen maak je afspraken met onze administratie.

Je voorkeur en verhinder data kun je bij het inschrijven invullen in het vakje opmerkingen.

Tel 088-3999399

Code 95

Code 95 Start 22-04

voor
125.-

Auto rijbewijs vanaf 1 week.


Vanaf
€ 599.-
opleidingen buschauffeur

Auto met Aanhangwagen.

In 1 dag je rijbewijs voor

Vanaf
€ 395,-
opleidingen vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagen termijnbetaling 10 maanden van € 299.-

Vanaf
Gratis!
opleiding voor taxichauffeur

Taxichauffeur

Met baangarantie Start Nu!

vanaf
€ 795.-
opleidingen rijden met aanhanger

Buschauffeur

Met baangarantie Start Nu!

Vanaf
Gratis!