vrachtwagen

Bij deze een korte uitleg over de vrachtwagen opleiding

Voor informatie Code 95 klik op deze link  www.leocremers.nl/code-95.html

Gratis opleiding

Als je een uitkering hebt: zoals bijstand, ziektewet werkgever, krijg je het loon doorbetaald door een verzekeringsmaatschappij of zit je in Spoor 2 dit valt onder de wet verbetering poortwachter, of dreigend onstslag, is het soms mogelijk de opleiding vergoed te krijgen. Bel voor meer info, of klik rechts boven op de text  Contact, vul hier uw gegevens in, wij nemen dan ZSM contact met u op. Dit gesprek valt volledig onder de privacy wetgeving.

Voor informatie code 95 of gevaarlijke stoffen, ga met de muis naar het blauwe blokje vrachtwagen, daar verschijn dan een knop voor ADR gevaarlijke stoffen en een knopje Code 95

Aanvang niveau

U dient in het bezit te zijn van uw autorijbewijs. en minimaal LBO denk niveau.

Kies zelf jou pakket.

Bereken de kosten hiernaast.

Lessen

De tijd wat  wordt besteed voor de opleiding. De lessen duren 50 minuten. Deze lessen starten vanuit de rijschool.

Praktijkexamen

Het rijexamen met examinator inclusief het gebruik van de vrachtauto. Dit examen vindt plaats vanuit de rijschool. Het examen word afgenomen door het CBR. Voor meer info www.cbr.nl

Theorie basisopleiding in 1 week.

Deze opleiding is verplicht op het moment dat je op rijexamen wilt gaan voor de vrachtwagen. Deze opleiding bestaat uit 56 uren theorie les voor de vakken Verkeer, Autotechniek en Administratie. Aanlsuitend. Aansluitend krijg je twee theorie examens. Wilt u informatie over hoe dit examen in zijn werk gaat klik dan op op deze link. filmpje

DATA THEORIE CURSUS

Mail ons voor data of vul het contact formulier in.
 
 

De cursussen vinden plaats op onderstaand adres.

 

Eurode park 1-13 6416KB Kerkrade

 

Als u bij de hoofdingang binnen komt loopt u rechtdoor de lift in. u stapt op de eerste verdieping uit de lift en loopt rechtsaf naar het eind van de gang, het op één na laatste kantoor aan de linker kant moet u zijn

Verder dien je voor deze opleiding het volgende mee te nemen:

Theorie leerboek ( indien dit nog niet in het bezit is, krijg je dit op de eerste cursus dag ). Een lunch voor tussen de middag.

 

Op de dag van het theorie examen dien je het volgende mee te nemen:

 

1  Geldig identiteitsbewijs.

2 Oproep brief voor het examen, deze krijg je apart toegestuurd.

 

Let op!! Wanneer je 1 van deze bescheiden niet bij je hebt, zal het examen niet doorgaan!

 

Wij wensen je veel succes toe bij het behalen van de examens.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Verkeersschool Leo Cremers.

 

Heb je nog vragen mail info@leocremers.nl of vul het contact formulier in.

 
 

Vrachtwagenopleiding praktijk

Na het behalen van de Theorie basisopleiding kun je beginnen met de praktijk opleiding. Bij deze basisopleiding krijg je 25 rijlessen en aansluitend een examen. Deze opleiding kan ook als Spoedopleiding gepland worden dan worden. Dan worden de lessen 2 weken voorafgaande aan het rijexamen gepland. Hiervoor wordt dan wel een extra toeslag gerekend. Als je geslaagd bent voor dit rijbewijs dan mag je uitlsuitend met vrachtwagens rijden, niet met aanhangwagens of opleggers. Hiervoor moet je het aanhangwagen rijbewijs erbij gaan halen.

Beroepsmodule ( code 95 )

Deze opleiding moet behaald worden, als je beroepsmatig ( tegen betaling ) wil gaan rijden. Deze opleiding bestaat uit een praktijk trainingsdag  manoeuvreren en een praktijk trainingsdag Laden en lossen,en dezen worden afgesloten met een examen. Tevens krijg je een apart theorie-examen in de vorm van een verhaal ( casestudy ). Als je dit met goed gevolg hebt afgesloten, word het cijfer 95 op je rijbewijs geprint. deze code is vijf jaar geldig. Om deze daarna ook nog geldig te houden moet je vijf dagen bijscholing volgen iedere vijf jaar.

Aanhangwagenopleiding praktijk

Na het behalen van je vrachtwagen rijbewijs kun je beginnen met de praktijk opleiding voor de aanhangwagen. Bij deze opleiding krijg je 25 rijlessen met aansluitend het praktijk examen. Als je deze opleiding direct met de vrachtwagen opleiding koopt krijg je een extra korting op deze opleiding.  Als dit niet het geval is wordt er een toeslag geteld. Deze opleiding kan ook als Spoedopleiding gepland worden. Dan worden de lessen twee weken voorafgaande aan het rijexamen gepland. Hiervoor word dan wel een extra toeslag berekend.

Baanbemiddeling

Als je hiervan gebruik wilt maken, dan zal een toekomstige werkgever een baanbemiddeling op papier aanbieden voor het starten van je opleiding. Bij deze is het wel van belang dat je ook het aanhangwagen rijbewijs en gevaarlijke stoffen basis en tank certificaat in het bezit hebt. Wij kunnen vrijblijvend bemiddelen bij deze.

Extra benodigdheden.

Buiten de opleiding om moet je rekening houden dat je nog een aantal producten moet kopen. zoals 2 eigen verklaringen, 1 keer een Arbo arts keuring, 2 keer afgifte van een rijbewijs, pasfoto's en uiteindelijk als je klaar bent met je opleiding een digitale chauffeurskaart. Deze module kun je bij je opleiding erbij kopen wij zullen u bij het verzorgen van deze bescheiden begeleiden en deze met u verrekenen.

Speciale opleidingen.

 Onder de knop vrachtwagen verschijnt tevens de knop code 95  boven in het scherm.

Termijn betaling

Je kunt je opleiding in 3 termijnen betalen hiervoor worden wel extra kosten berekend. Je betaald  deze altijd vooruit. Over de betalings termijnen maak je afspraken met onze administratie.

Je voorkeur en verhinder data kun je doorgeven bij het inschrijven in het vakje opmerkingen.

Vul dit op het contact formulier in.

Code 95

Code 95 nascholing

1 weekse opleiding Start 17-12

Opl. 1 week
€ 649.-
Vrachtwagen

Vrachtwagen opleiding

Kans op baanbemiddeling Start Nu!

opleiding voor taxichauffeur

Taxichauffeur

Kans op baanbemiddeling Start Nu!

vanaf
€ 795.-
Bus

Buschauffeur

Kans op baanbemiddeling Start Nu!